יאמי מאמי

דגים מרוקאים מתכון פשוט וטעים

נכתב על ידי שרון רביבו

מתכון פשוט וטעים לדגים מרוקאים ששרון בעלי מכין, אנחנו אוהבים את הדגים חריפים, לפחות אני אבל זה עניין של טעם. קבלו מתכון עם הרבה טעמים שבהחלט מומלץ לנסות, אל תגידו שלא אמרתי.

המצרכים הדרושים:

דג אמנון מושט, ניתן להחליפו בבורי, לוקוס או נסיכה או כל דג שאתם אוהבים. פלפל אדום פלפל ירוק חריף שום כוסברה עגבניות רוטב עגבניות מרוסק פפריקה כורכום מלח פלפל

הכנה:

חותכים את הפלפלים האדומים לרצועות ומטגנים בשמן זית. מוסיפים את הפלפלים החריפים אותם ניתן לטגן בשלמות או לחתוך לטבעות.

פתרון טוב למי שלא אוהב חריף אבל אוהב מעט פיקנטי הוא להכניס אותם שלמים ולא לחתוך אותם או להוציא את הגרעינים והגידים הלבנים.

מטגנים בסיר את את הפלפלים ומוסיפים שום כתוש לפי הטעם וקוביות של עגבניות. מוסיפים כף כורכום וכף פפריקה אדומה.

קוצצים צרור כוסברה, מוסיפים מעט בשלב זה לסיר. נוסיף קופסא של רסק עגניות מרוסקות, מלח ופלפל. עשר דקות בישול ובדיקת תיבול.

מורחים את הדגים במעט פפריקה, כורכום ומעט שמן ומוסיפים את שאר הכוסברה ומכניסים אותם לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 40 דקות .

קיבלתם דג מרוקאי בייתי ובמיוחד לימי שישי.

השאירי תגובה